Η εταιρεία

H Mazars είναι ένας κορυφαίος διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, χρηματοοικονομικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών* υπηρεσιών. Λειτουργούμε ως μία ομάδα και παρέχουμε σε όλους τους πελάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωποποιημένο χαρακτήρα.

H Mazars ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 1945. Στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε ένα διεθνές δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, που απασχολεί 50.000 επαγγελματίες που διακρίνονται για την υψηλή τους τεχνογνωσία – 33.000 στο partnership της Mazars και άλλους 17.000 μέσω της Mazars North America Alliance. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας παρέχοντάς τους κάθε βοήθεια ώστε να δραστηριοποιούνται στο ολοένα και πιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον που σχηματίζεται, αναπτυξιακά και κατά τρόπο βιώσιμο.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, στο μετασχηματισμό της Mazars και στην ανάπτυξη των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για τη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία της διεθνούς μας ομάδας, ενθαρρύνοντας όλους να σκέφτονται και να αναπτύσσονται με πρωτοποριακή νοοτροπία.

Πιστεύουμε ότι ένας υπεύθυνος οργανισμός πρέπει να δημιουργεί «αξία για όλους». Δεσμευόμαστε το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά και ότι θα συμβάλουμε στη δημιουργία ενός δίκαιου κόσμου με ευημερία.

* όπου επιτρέπεται βάσει των νόμων της εκάστοτε χώρας

Η Mazars

817bee70448b-corp-story-2024-lead-image-1600-x-500.jpg.jpg
Η Mazars είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Η Mazars στην Ελλάδα

Η Mazars έχει φυσική παρουσία στην Ελλάδα με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολώντας έμπειρα στελέχη που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Τα στελέχη μας

e8bdf18bc3cc-Our-managing-team-5-1600-per-500px.jpg.jpg
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για τον καθορισμό της στρατηγικής της Mazars, μέσα στο γενικό πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής.

Διαβάστε περισσότερα

Diversity and inclusion

d2380549fcad-Diversity-and-inclusion-3.jpg
At Mazars, diversity is a key topic on our Group Executive Board’s agenda. It is how we have grown as an international group, deeply rooted in local territories and cultures, and it is how we operate today and how we plan for tomorrow - working as one inclusive team around the world, making decisions and defining our future path together. Diversity and inclusion are the foundations of the modern firm we strive to be.

Διαβάστε περισσότερα

Our brand identity

34171cd7564f-Brand-banner-1600-per-500.jpg
Welcome to our brand identity. Our brand is more than just a logo. It reflects who we are, what we do, how we act, how we help clients, work all together and serve public interest.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών

Our story: acting now for what's next

Mazars North America Alliance

9a2540e780e6-MNAA-1600-per-500-px-B2-resized.jpg.jpg
Η Mazars North America Alliance είναι μία συμμαχία μεταξύ της Mazars και τεσσάρων κορυφαίων εταιρειών παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα

The Forum of Firms

Η Mazars είναι μέλος του Forum of Firms. To Forum of Firms είναι όμιλος διεθνών δικτύων λογιστικών εταιρειών. Το αντικείμενο του είναι η προώθηση συνεπών και υψηλών προδιαγραφών χρηματοοικονομικών και ελεγκτικών πρακτικών, παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

The Praxity Alliance

H Mazars είναι μέλος της Praxity AISBL, της μεγαλύτερης συμμαχίας ανεξάρτητων και μη - συγγενών ελεγκτικών και συμβουλευτικών εταιρειών.

Διαβάστε περισσότερα