Δυναμική παρουσία της Mazars στην 84η ΔΕΘ

Η Mazars, συμμετείχε φέτος ως εκθέτης με δικό της μεγάλο περίπτερο στη ΔΕΘ και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε όλους τους επισκέπτες τις ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές και φορολογικές υπηρεσίες που παρέχει.

Ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Mazars στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Mazars στηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη τόσο σε μεγάλους ομίλους, όσο και σε μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει φέτος από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που εκτός από τη σημαντικότερη Έκθεση στη χώρα με διεθνή προβολή, είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια. Είμαστε σίγουροι ότι η Mazars με τη συνεχή δυναμική της και την πρόσφατη προσθήκη 16.000 επαγγελματιών στο ανθρώπινο δυναμικό της που τώρα γίνονται 40.000, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο και να υποστηρίξει τους διεθνείς πελάτες της να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου και την επισκέφτηκαν περισσότερα από 265.000 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη.

pic01
pic02

⬆ Γιάννης Μπούτσικος (Senior Manager Mazars) και Shamma Jain (Πρέσβειρα της Ινδίας στην Ελλάδα)

pic03

⬆ Θέμης Πολύζος (Partner & Head of Accounting & Outsourcing στη Mazars)

pic04

⬆ Ηλίας Ζαφειρόπουλος (Partner & Διευθύνων Σύμβουλος της Mazars)

pic05

⬆ Χρήστος Σταϊκούρας (Υπουργός Οικονομικών)

pic06

⬆ Γιώργος Τσουκαλάς (Partner στη Mazars)

pic08
pic09
pic16

⬆ Δημήτρης Πρωτογερόπουλος (Director στη Mazars) και Μιχάλης Κούπκας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Θεσσαλονίκης)

pic10
pic11

⬆ Μιχάλης Παπάζογλου (Partner & Head of Forensic Investigation & Due Diligence στη Mazars)

pic12
pic13
pic14
pic15