Η Mazars Χορηγός στο SmithNovak ‘NPL Greece’ Conference στην Αθήνα

Η Mazars είναι Χορηγός στο Συνέδριο της SmithNovak για τα ελληνικά SEE Non-Performing Loans που θα γίνει στις 30 και 31 Μαΐου στην Αθήνα.

Με γνώμονα την εκτίμηση του SSM ότι πάνω από το 50% των δανείων είναι NPE (non-performing exposures) με αξία πάνω από 104 δισεκατομμύρια ευρώ, υπάρχει ένα σημαντικά αυξανόμενο ενδιαφέρον σχετικά με την αγορά ελληνικών και μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Το ‘NPL Greece’ θα συγκεντρώσει σημαντικούς επενδυτές, εκπροσώπους συστημικών τραπεζών, Τραπεζικούς Συμβούλους και Ρυθμιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, πηγαίνετε εδώ.

Πληροφορίες:

NPL Greece
30-31 Μαΐου 2018
Hotel Divani Caravel, Αθήνα

 

Συναντήστε μας!

O Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Partner της Mazars στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε θέματα του τραπεζικού τομέα θα είναι στο panel την πρώτη ημέρα του συνεδρίου για να συζητήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα:

  • Τα αποτελέσματα των πρόσφατων stress tests που πραγματοποιήθηκαν στις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες
  • Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες τα επόμενα χρόνια περιορίζοντας το χαρτοφυλάκιο των NPL τους
  • Η διάρθρωση της αγοράς όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ loan buyers, servicing companies και collection agencies.

O Pasquale Urselli, Global Head of Financial Institutions, M&A της Mazars, θα συμμετέχει στο panel τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου για να συζητήσει όλους τους βασικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν τις επενδυτικές αποφάσεις τα δύο επόμενα έτη.

Στελέχη της Mazars από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι επίσης παρόντες στο συνέδριο.

More people

Αρχείο

Non-performing exposures - risk management and deal assistance