Το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της Praxity στην Αθήνα

27-30 Οκτωβρίου, κορυφαίοι Partners από όλες ελεγκτικές και συμβουλευτικές εταιρείες που ανήκουν στη συμμαχία της PRAXITY, συναντήθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” για να παρακολουθήσουν το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του 2019 της PRAXITY.

O Gordon Krater, Chairman of Management Board & Governing Council της PRAXITY, πήρε το λόγο και έκανε μια ανασκόπηση των τελευταίων δώδεκα χρόνων και επισήμανε την αύξηση εσόδων της τάξης του 107% που σημειώνει η PRAXITY από το 2007 έως το 2019. Ευχαρίστησε θερμά τον Ton Tuinier για τις υπηρεσίες του και καλωσόρισε τον Hervé Helias, CEO & Chairman of the Mazars Group Executive Board ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PRAXITY. Τόνισε την μεγάλη σημασία της Mazars North America Alliance η οποία θα εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τους διεθνείς πελάτες της Mazars στην Αμερική και ότι θα αποτελεί σταθερό πυλώνα της PRAXITY.

Ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Partner της Mazars, καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου στην Αθήνα ενώ ο Γιώργος Λαγαριάς, Chief Economist της Mazars στο Ηνωμένο Βασίλειο μίλησε για τα αίτια και τα αποτελέσματα της ελληνικής οικονομικής κρίσης καθώς και τα υποσχόμενα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

IMG_2516
IMG_2229

Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Partner της Mazars στην Ελλάδα

lagarias

Γιώργος Λαγαριάς, Chief Economist της Mazars στο Ηνωμένο Βασίλειο