Δημήτρης Τσαπόγας Director

Dimitris Tsapogas

Ο Δημήτρης Τσαπόγας είναι Director της Mazars στην Ελλάδα και Επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης, Διαχείρισης Κινδύνων και Εσωτερικού Ελέγχου. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ελέγχου και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, COSO Internal Control Certificate (IIA) και Πιστοποιημένος Ελεγκτής Δικλείδων Ασφαλείας (CICA, CCS, IIC) από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό κλάδο και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, στη βιομηχανία, στα FMCG και στη συσκευασία. Ήταν επικεφαλής σε έργα στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Κένυα, το Μπαχρέιν και η Σαουδική Αραβία.

Η εμπειρία του στο HR περιλαμβάνει ελέγχους ανθρώπινου δυναμικού και αξιολογήσεις αντίστοιχων συστημάτων. Επίσης, συμμετείχε σε συμβουλευτικά έργα ανάπτυξης πολιτικών και διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού, συστημάτων διαχείρισης αξιολόγησης προσωπικού κ.ά. Ως Επικεφαλής παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, συνεργάστηκε με πολλά Ανώτατα Στελέχη επιχειρήσεων στις διαδικασίες πρόσληψης και για θέματα στρατηγικής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Σελίδες συνδεόμενες με Δημήτρης Τσαπόγας