Η Mazars

Η Mazars είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες.

Η Mazars ιδρύθηκε στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας το 1945. Στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε ένα ενιαίο και διεθνές δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, που απασχολεί 42.000 επαγγελματίες που διακρίνονται για την υψηλή τους τεχνογνωσία – 26.000 στο partnership της Mazars και άλλους 16.000 μέσω της Mazars North America Alliance.

To partnership της Mazars παγκοσμίως:

Λειτουργούμε ως μία ομάδα και παρέχουμε στους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικής περιοχής, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωποποιημένο χαρακτήρα, διαφάνεια και υπευθυνότητα.

Οι ελεγκτικές υπηρεσίες αποτελούν τον πυρήνα της εξειδίκευσής μας για περισσότερα από 70 χρόνια. Σήμερα, η Mazars παρέχει ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών, χρηματοοικονομικών, συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών, με τις οποίες υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στις ολοένα και αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, παρέχοντάς τους κάθε βοήθεια ώστε να δραστηριοποιούνται στο ολοένα και πιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον, αναπτυξιακά και κατά τρόπο βιώσιμο.

Τα μέλη του Group Executive Board της Mazars εκλέγονται κάθε τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με το Group Governance Council, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των κανόνων ηθικής και δεοντολογίας ανά πάσα στιγμή και σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Πιστεύουμε ότι ένας υπεύθυνος οργανισμός πρέπει να δημιουργεί «αξία για όλους». Δεσμευόμαστε το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά και ότι θα συμβάλουμε στη δημιουργία ενός δίκαιου κόσμου με ευημερία.

Values 1600 per 500.jpg

Οι αξίες μας είναι αυτές που μας καθοδηγούν

H Mazars παρέμεινε πάντα πιστή στις αξίες του ιδρυτή μας και θεωρούμε ότι η βαθιά ηθική δέσμευση, η υπευθυνότητα και η τεχνική αριστεία, είναι οι κύριοι λόγοι για την εμπιστοσύνη των πελατών μας και της ανάπτυξής μας όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κώδικας δεοντολογίας μας

Ο παγκόσμιος κώδικας δεοντολογίας μας, καθοδηγεί όλα τα στελέχη της Mazars, ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγελματικής θέσης ή γεωγραφικής περιοχής, ώστε να λαμβάνουν ορθές αποφάσεις που να είναι εναρμονισμένες με τις αξίες μας.

Διαβάστε περισσότερα
Code of conduct 1600 per 500.jpg