Η εταιρεία

H Mazars είναι ένας κορυφαίος διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, χρηματοοικονομικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών* υπηρεσιών. Λειτουργούμε ως μία ομάδα και παρέχουμε σε όλους τους πελάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωποποιημένο χαρακτήρα.

H Mazars ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 1945. Στη συνέχεια, εξελίχθηκε σε ένα διεθνές δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, που απασχολεί 50.000 επαγγελματίες που διακρίνονται για την υψηλή τους τεχνογνωσία – 33.000 στο partnership της Mazars και άλλους 17.000 μέσω της Mazars North America Alliance. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας παρέχοντάς τους κάθε βοήθεια ώστε να δραστηριοποιούνται στο ολοένα και πιο σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον που σχηματίζεται, αναπτυξιακά και κατά τρόπο βιώσιμο.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, στο μετασχηματισμό της Mazars και στην ανάπτυξη των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για τη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία της διεθνούς μας ομάδας, ενθαρρύνοντας όλους να σκέφτονται και να αναπτύσσονται με πρωτοποριακή νοοτροπία.

Πιστεύουμε ότι ένας υπεύθυνος οργανισμός πρέπει να δημιουργεί «αξία για όλους». Δεσμευόμαστε το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά και ότι θα συμβάλουμε στη δημιουργία ενός δίκαιου κόσμου με ευημερία.

* όπου επιτρέπεται βάσει των νόμων της εκάστοτε χώρας