Οι Innovators της Mazars

H “καινοτομία” και ο “μετασχηματισμός” είναι όροι που ακούμε και διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά. Τι σημαίνουν όμως αυτές οι δύο νέες τεχνολογικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές τάσεις; Πώς οι εταιρείες και οι μεγάλοι οργανισμοί τις εφαρμόζουν στην πράξη και το πιο σημαντικό: πώς οι επιχειρήσεις σκοπεύουν να περάσουν από το στάδιο της ψηφιακής μετάβασης στο να γίνουν πραγματικά ψηφιακές;

Οι “Innovators της Mazars” θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα. Γνωρίστε μερικά από τα στελέχη της Mazars που είναι υπεύθυνα για την καινοτομία και τον μετασχηματισμό.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και που η βιομηχανίες και όλα τα επαγγέλματα επηρεάζονται από τις μεγάλες αλλαγές, η καινοτομία δεν θα πρέπει να αφορά μόνο τους λίγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Featured innovators

Finding the right recipe to scale-up and disseminate innovation throughout a multi-national, multi-cultural and multi-generational organisation is not an easy task; however, it is exciting and achievable.

Claire Cizaire Mazars Group Chief Technology & Innovation Officer

Η Claire μας διηγείται όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε σχετικά με την εξάπλωση της καινοτομίας σε ένα Οργανισμό και μοιράζεται τη μαγική συνταγή για επιτυχία.

Read more

The hardest thing when it comes to change is about getting out of one’s comfort zone – and this has nothing to do with age, it is a question of mindset.

Carsten Schläwe Partner, Head of Industry Sector, Mazars in Germany

Ο Carsten είναι πρωτοπόρος της καινοτομίας στη Mazars Γερμανίας και μοιράζεται μαζί μας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του change management.

Read more

I have a simple conviction: change projects, if they are well conducted, are of both economic and human value.

Erwan Nabat Partner, Change Management Communication, Mazars in France

Ως έμπειρος σύμβουλος του change management, ο Erwan μοιράζεται τη γνώση του σχετικά με το γιατί αποτυγχάνουν τα επιχειρηματικά έργα και πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό, μετατρέποντας την αποτυχία σε επιτυχημένες ενέργειες.

Read more

When it comes to digital transformation, look no further than to your own employees. Innovation driven by ‘consumers’ of IT solutions within the company can place the organisation on the digitisation fast-track.

Frank Keessen IT Director, Mazars in the Netherlands

Σήμερα, υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι χωρίς γνώσεις πληροφορικής που δημιουργούν από μόνοι τους εργαλεία IT. Ο Frank μας εξηγεί πώς αυτοί οι εργαζόμενοι μπορούν να επιφέρουν θετικές αλλαγές μέσα σε μια επιχείρηση.

Read more

Robotic Process Automation holds the key to the future of work. The difference between the leaders and laggards in the market will lie in the ability of organisations to embrace these new kinds of technologies.

Partner, Head of Robotics Centre, Mazars in Slovakia

Η ρομποτική αυτοματοποίηση διαδικασιών (RPA) εξελίσσεται πολύ γρήγορα και αναπτύσσεται παράλληλα με τις τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Μάθετε ποιο θα είναι το μέλλον της εργασίας από την εμπειρία του Martin.

Read more

 

Παρόλο που ο André δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον μας εξηγεί γιατί τα κρυπτονομίσματα και το blockchain είναι μαζί μας για καλό.

Read more