Ετήσια Έκθεση 2013/2014 του Ομίλου: «Ανοίγοντας Νέους Δρόμους» – Καλωσήλθατε στην 10η έκδοση της Ετήσιας Έκθεσης του Ομίλου Mazars

«Ανοίγοντας νέους δρόμους» είναι η ενσάρκωση της ιστορίας μας, η ιστορία ενός οργανισμού που δεν φοβάται να κινηθεί προς τα εμπρός, να είναι περίεργος, να δοκιμάζει νέα εργαλεία και να ακούει διαφορετικές φωνές, να τολμά σε νέες αγορές και να ανακαλύπτει νέα εδάφη. Στη Mazars, είμαστε πεπεισμένοι ότι το κλειδί για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων λύσεων για τις μελλοντικές γενιές έγκειται στο να είσαι τολμηρός. Βασικά στοιχεία, στρατηγικές, συνεντεύξεις, μελέτες περιπτώσεων: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εμάς είναι στην έκδοση 2013/2014 της Ετήσιας Έκθεσης του Ομίλου μας.

Η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη σε άλλο επίπεδο

 

Με αυτή την δέκατη έκδοση της Ετήσιας Έκθεσης, έχουμε αποφασίσει να θέσουμε τη δέσμευσή μας για τη διαφάνεια σε άλλο επίπεδο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των χρηματοοικονομικών και μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών μας, σύμφωνα με το πλαίσιο που καθορίζεται από το Διεθνές Συμβούλιο Ολοκληρωμένων Αναφορών (IIRC).

Με την σκέψη της ολοκλήρωσης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην επιχειρηματική κοινότητα και στα ενδιαφερόμενα μέρη μας ακριβείς, σαφείς και περιεκτικές πληροφορίες, έτσι ώστε να μπορούν να καταλάβουν πώς δημιουργούμε, παραδίδουμε και μοιραζόμαστε αξία.   

«Για να είσαι υπεύθυνος θα πρέπει να είσαι κατανοητός» - ανακαλύψτε τη συνέντευξή μας με τον Mervyn King, Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ολοκληρωμένων Αναφορών (IIRC).

Κάνοντας τη διαφορά σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο για τους πελάτες μας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στη Mazars δεν είναι εμπορεύματα και είμαστε πεπεισμένοι ότι «ένας τρόπος προσέγγισης ταιριάζει σε όλους" δεν είναι ο τρόπος για να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία. Πιστεύουμε στη χέρι-χέρι συνεργασία με τους πελάτες μας, στην κατανόηση του επιχειρηματικού τους περιβάλλοντος και στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων που προωθούν την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου.

Ρίξτε μια ματιά στις συνεντεύξεις μας με την Lena Yang, Διευθύνων Σύμβουλος του Hearst Magazines International (Κίνα), και τον Bruno Rousset, CEO του April.

Συμμετέχουμε σε συζητήσεις και προετοιμάζουμε τις μελλοντικές γενιές των ηγετών

Στη Mazars, πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να συμμετέχουμε στις συζητήσεις που διαμορφώνουν τα επαγγέλματά μας και την αγορά και να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες που διευκολύνουν την εφαρμογή των νέων κανονισμών του σήμερα και του αύριο.

Δείτε τη συνέντευξη της Nathalie Berger (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) σχετικά με τη Μεταρρύθμιση της Αγοράς Ελεγκτικών Υπηρεσιών στην Ε.Ε.

Προσπαθούμε επίσης να προετοιμάσουμε τις μελλοντικές γενιές των ηγετών ώστε να είναι σε θέση να ανθίσουν τόσο στο εσωτερικό των οργανισμών τους όσο και στο τρέχον οικονομικό πεδίο.

Μάθετε περισσότερα για το The Next MBA

2008-2014: το ταξίδι μας, μέσα από δεδομένα

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο ταξίδι της Mazars μέσα από μια επιλογή από χάρτες, διαγράμματα, και απεικονίσεις δεδομένων. Κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να ξεκινήσει το ταξίδι.

ar dataviz.png

Focus on

Doing business in 1 1600 per 500px.jpg

Annual reports

You will find here all our Group annual reports since 2004, including our global consolidated financial statements, jointly audited under IFRS by independent auditors.