Ετήσια Έκθεση 2012/2013: “Ανοίγοντας νέους δρόμους μαζί”

«Ανοίγοντας Νέους Δρόμους Μαζί» αποτυπώνει τον τρόπο που η Mazars δραστηριοποιείται. Πιστεύουμε ότι η συλλογική νοημοσύνη είναι το κλειδί για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων λύσεων που ανοίγουν το δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Βασικά στοιχεία, στρατηγική, συνεντεύξεις, μελέτες περιπτώσεων: όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι στην έκδοση 2012/2013 της Ετήσιας Έκθεσής μας.

Αφοσίωση στη διαφάνεια

Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για ενίσχυση της χρηματοπιστωτικής διαφάνειας, η Mazars δημοσίευσε την Ετήσια Έκθεσή της για ένατη συνεχή χρονιά, προσφέροντας οικειοθελώς στα ενδιαφερόμενα μέρη τη διαφάνεια που απαιτείται από όλους τους εισηγμένους πελάτες μας.
Η έκθεση περιλαμβάνει τόσο τις Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου όσο και την Έκθεση Διαφάνειας του Ομίλου. Η έκθεση δραστηριότητας δίνει μια πλήρη εικόνα των βασικών οικονομικών μεγεθών μας και του μακροπρόθεσμου οράματος μας, μέσα από πέντε ενότητες:

Ανοίγοντας νέους δρόμους μαζί: η φιλοδοξία μας

Που οδεύουμε και πως σχεδιάζουμε να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Πέντε διάλογοι μεταξύ των Partners της Mazars.
‘Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ενδυνάμωση του brand μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Η Mazars είναι μια εταιρική σχέση και θα παραμείνει ανεξάρτητη, διεθνής και ολοκληρωμένη.’
Philippe Castagnac, Mazars Group CEO

Το ξεκίνημα: ποιοι είμαστε

Τι διαφοροποιεί τη Mazars: προσφερόμενες υπηρεσίες, βασικοί δείκτες απόδοσης, οι περιοχές δραστηριότητας σε παγκόσμια κλίμακα και σημαντικές στιγμές του παρελθόντος.

Αριθμός προσωπικού ανά περιοχή, 2005-2014

 

Θέτοντας τη βάση: η στρατηγική μας

Η αντίληψή μας για την αγορά, η στρατηγική ανάπτυξης και τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που έχουμε σχεδιάσει για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις προκλήσεις του πελάτη.

Ξεχωριστός καλεσμένος ο Xavier Fontanet, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Essilor, παγκόσμιος ηγέτης σε διορθωτικούς φακούς, ο οποίος μοιράζεται την εμπειρία και τις απόψεις του ώστε να γίνει ένα παγκόσμιο brand, που έρχεται αντιμέτωπο με διαφορετικές κουλτούρες και ικανοποιητική απόδοση.

Ανοίγοντας το δρόμο: η συνεργασία με τους πελάτες μας

Τα μέλη του Global Executive Board αναλύουν τις προκλήσεις της αγοράς που αντιμετωπίζουν οι ενδιαφερόμενοι μας και έχουμε επικεντρωθεί στο πώς η Mazars μπορεί να βοηθήσει ανοίγοντας το δρόμο, μέσα από μελέτες περιπτώσεων ορισμένων παγκόσμιων πελατών μας.

Συνέντευξη: Alice Ekman

Ο Alice Ekman, ερευνητής στο Γαλλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, παρέχει μια εικόνα για το πώς η κοινωνική αλλαγή στην Κίνα μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Χαρτογράφηση νέων περιοχών: η προσέγγισή μας για την αειφόρο ανάπτυξη

Αντικατοπτρίζοντας και πάλι τη δέσμευσή μας για το επίπεδο διαφάνειας που απαιτείται από τους πελάτες μας, έχουμε επικεντρωθεί στην εταιρική μας πολιτική ευθύνη που είναι σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και παράλληλα προσαρμοσμένη στις τοπικές ανάγκες.

Συνέντευξη: Muhammad Yunus

Ο Muhammad Yunus, κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, μοιράζεται με τη Mazars το όραμά του για την κοινωνική επιχείρηση και ένα νέο έργο που θα ενώσει τόσο τους ιδιώτες όσο και τις επιχειρήσεις προς έναν και μόνο στόχο: την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Discover our dedicated website

Click here to discover our website

Related content

Η Mazars σε αριθμούς

Η Mazars παρέχει υψηλού επιπέδου ελεγκτικές, συμβουλευτικές, φορολογικές και νομικές (1) υπηρεσίες.

Doing business in 1 1600 per 500px.jpg

Annual reports

You will find here all our Group annual reports since 2004, including our global consolidated financial statements, jointly audited under IFRS by independent auditors.