Ετήσιες Εκθέσεις

  • Share
  • Print page

Εδώ θα βρείτε τις ετήσιες εκθέσεις του Ομίλου.

 

 

Δημιουργία Κοινής Αξίας: Ο Όμιλος Mazars δημοσιεύει την Ετήσια Έκθεση 2014-2015

Το 2014-2015 ήταν μια αξιοσημείωτη χρονιά για τη Mazars, με εντυπωσιακή ανάπτυξη 15,9% και με κύκλο εργασιών στα 1,25 δισ €, αποδεικνύοντας την ευρωστία και την αντοχή της σε έναν ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον. Ο Όμιλος επίσης γιορτάζει την 20η επέτειο της διεθνούς ολοκληρωμένης εταιρικής σχέσης, ένα μοναδικό μοντέλο που επέτρεψε στη Mazars να γίνει ένας ισχυρός διεκδικητής στον κλάδο των ελεγκτικών, λογιστικών, συμβουλευτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών, με παρουσία σε όλες τις ηπείρους.

Ετήσια Έκθεση 2013/2014 του Ομίλου: «Ανοίγοντας Νέους Δρόμους» – Καλωσήλθατε στην 10η έκδοση της Ετήσιας Έκθεσης του Ομίλου Mazars

«Ανοίγοντας νέους δρόμους» είναι η ενσάρκωση της ιστορίας μας, η ιστορία ενός οργανισμού που δεν φοβάται να κινηθεί προς τα εμπρός, να είναι περίεργος, να δοκιμάζει νέα εργαλεία και να ακούει διαφορετικές φωνές, να τολμά σε νέες αγορές και να ανακαλύπτει νέα εδάφη. Στη Mazars, είμαστε πεπεισμένοι ότι το κλειδί για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων λύσεων για τις μελλοντικές γενιές έγκειται στο να είσαι τολμηρός. Βασικά στοιχεία, στρατηγικές, συνεντεύξεις, μελέτες περιπτώσεων: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εμάς είναι στην έκδοση 2013/2014 της Ετήσιας Έκθεσης του Ομίλου μας.

Ετήσια Έκθεση 2012/2013: “Ανοίγοντας νέους δρόμους μαζί”

«Ανοίγοντας Νέους Δρόμους Μαζί» αποτυπώνει τον τρόπο που η Mazars δραστηριοποιείται. Πιστεύουμε ότι η συλλογική νοημοσύνη είναι το κλειδί για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων λύσεων που ανοίγουν το δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Βασικά στοιχεία, στρατηγική, συνεντεύξεις, μελέτες περιπτώσεων: όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι στην έκδοση 2012/2013 της Ετήσιας Έκθεσής μας.

Share