Η Mazars παρουσιάζει το νέο Financial Services blog

  • Share
  • Print page

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ολοκαίνουριας blogging πλατφόρμα μας για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, το "Mazars Financial Services blog".

Το νέο αυτό blog προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να αποκομίσουν πληροφορίες και να παρακολουθήσουν σημαντικές απόψεις από του ειδικούς της Mazars στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Θα βρείτε απόψεις από τους ειδικούς της Mazars, σε τακτική βάση, σε μια ποικιλία αναδυόμενων θεμάτων με παγκόσμιο αντίκτυπο στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Το blog θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις και άρθρα από ακαδημαϊκούς και ειδικούς από τον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα, εξασφαλίζοντας μια ποικιλία απόψεων και ιδεών.

Το νέο blog θα φιλοξενήσει τις απόψεις των ειδικών της Mazars, συνεντεύξεις και περιεχόμενο που σχετίζεται με παγκόσμιες έρευνες της Mazars στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Ένα από τα θέματα που θα καλυφθούν στο blog περιλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού τομέα, που σχετίζεται με την παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε η Mazars σε συνεργασία με το Economist Intelligence Unit με θέμα «Digital Finance: Οι προκλήσεις σε θέματα Δεοντολογίας και Κανονιστικής Συμμόρφωσης στον χρηματοπιστωτικό τομέα.»

Το νέο μας blog αποτελεί έναν πιο άμεσο τρόπο εμπλοκής σε θέματα που σχετίζονται με τον χρηματοπιστωτικό τομέα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μοιραστούμε την εξειδίκευσή μας προσθέτοντας πληροφορίες και απόψεις.

Όλες οι δημοσιεύσεις στο blog δίνουν τη δυνατότητα σχολιασμού, συνεπώς μπορείτε να μοιραστείτε ελεύθερα τις σκέψεις και τις γνώμες σας με τους συντάκτες.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο Mazars Financial Services blog πατώντας παρακάτω. 

Επισκεφθείτε το blog

Share