Εκδήλωση Παρουσίασης της Mazars στην Ελλάδα

  • Share
  • Print page

Η παρουσίαση της Mazars στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Με μεγάλη μας χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

 

Ο κος Loic Wallaert, member of the Global Executive Committee του Ομίλου Mazars ανακοίνωσε ότι η Mazars στην Ελλάδα έχει ενσωματωθεί και είναι πλήρες μέλος του Ομίλου Mazars.  

O κος Μιχαήλ Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mazars στην Ελλάδα αναφέρθηκε στη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει η εταιρεία στην Ελλάδα γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις της Mazars παγκοσμίως. 

Ο κος Χριστόφορος Χατζόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και ο κος Ηervé Le Roy, Επικεφαλής της Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα χαιρέτησαν επίσης την εκδήλωση. 

Στους 400 καλεσμένους συγκαταλέγονταν αρκετές ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και Πρόεδροι διαφόρων οργανισμών και φορέων καθώς επίσης και στελέχη της Mazars από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Κύπρο και την Αλβανία.  

Η Mazars στην Ελλάδα έγινε πλήρες μέλος του Ομίλου Mazars το Δεκέμβριο του 2012. Η εταιρία ιδρύθηκε από νέους εταίρους με σημαντική εμπειρία και γνώση στους τομείς της ειδικότητάς τους και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στην παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων και των δημόσιων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, των επαγγελματικών υπηρεσιών, της λιανικής, των τραπεζών, των ασφαλιστικών, της ναυτιλίας και της βιομηχανίας. Η εταιρία έχει ειδίκευση σε Ελεγκτικές, Συμβουλευτικές, Φορολογικές, υπηρεσίες Outsourcing και Νομικές υπηρεσίες.

Share