Η Mazars ανακοινώνει ανάπτυξη 15,9% και στρατηγική συγχώνευση στην Κίνα

  • Share
  • Print page

Η Mazars ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης 2014-2015 των €1.252δις. Μια αύξηση 15,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, που διαμορφώθηκε από 6,0% οργανική ανάπτυξη, 6,0% εξωτερική ανάπτυξη - ιδίως με τη συγχώνευση με τη Roever Broenner Susat στις αρχές του 2015 - και 3,9% επίδραση της αγοράς συναλλάγματος.

Η Κινεζική εταιρεία ZhongShen ZhongHuan προστίθεται στη διεθνή ολοκληρωμένη εταιρική σχέση της Mazars

Η Mazars ολοκλήρωσε τη συγχώνευση με την κινεζική ελεγκτική εταιρεία ZhongShen ZhongHuan το Δεκέμβριο του 2015, για να δημιουργήσει μια εταιρεία με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και την ικανότητα να υποστηρίζει τους πελάτες της σε 77 χώρες. Από το 1997, το μοναδικό μοντέλο ολοκληρωμένης εταιρικής σχέσης της Mazars έχει αποδειχθεί επιτυχές στην Κίνα και η συγχώνευση θα επιτρέψει στην εταιρική σχέση της Mazars να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετική αξία στον κινεζικό ελεγκτικό και συμβουλευτικό τομέα.

Η συγχώνευση αυτή θα συγκεντρώσει περισσότερους από 1,800 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων 83 εταίρων, από 15 γραφεία σε όλη την ηπειρωτική Κίνα. Αναγνωρισμένη ως ηγέτης στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών (ιδίως στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα), η Mazars θα συνδυάσει την εμπειρία της με τη ZhongShen ZhongHuan και την πρόσβαση που έχει στην αγορά κατά τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη υποχρεωτική αλλαγή ελεγκτών για τις τράπεζες. Η μοναδική δομή ολοκληρωμένης εταιρικής σχέσης προσφέρει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης για τους επαγγελματίες και θα προσφέρει υψηλή αξία τόσο στους υφιστάμενους όσο και στους νέους πελάτες, με ισχυρότερες ομάδες και παρουσία γραφείων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κίνας.

Η συγχώνευση αυτή εξασφαλίζει ότι η Mazars θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στις οικονομίες υψηλής ανάπτυξης σε όλες τις ηπείρους, και ακολουθεί τις συγχωνεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία, την Αυστραλία, τη Μοζαμβίκη και την Κύπρο κατά τη διάρκεια του 2015.

Ο Philippe Castagnac, Διευθύνων Σύμβουλος της Mazars και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναφέρει ότι «μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης στη Γερμανία το 2015, η λειτουργία στην Κίνα δεν είναι μόνο μια σημαντική ώθηση για την παρουσία και τις ικανότητες της Mazars, αλλά και μια δέσμευση για πρόσθετη ανάπτυξη σε μια από τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου.»

Η ZhongShen ZhongHuan θα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη υποστήριξη, μέσω της εταιρικής σχέσης της Mazars, σε Κινέζους πελάτες που επιδιώκουν τη διεθνοποίηση, ιδίως μεγάλων λογαριασμών του δημόσιου τομέα και επενδυτικών σχεδίων στο πλαίσιο της πολιτικής «One Belt One Road».

«Αν κοιτάξουμε μπροστά, η συγχώνευση μεταξύ της Mazars στην Κίνα και της ZhongShen ZhongHuan είναι μόνο η αρχή. Το μοναδικό μοντέλο εταιρικής σχέσης προσελκύει περισσότερους οργανισμούς και ομάδες, που φέρνουν με τη σειρά τους περισσότερα έργα ανάπτυξης το 2016», εξηγεί ο κύριος Huang, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ZhongShen ZhongHuan.

Η κυρία Zhang Liwen, Επικεφαλής Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής της ZhongShen  ZhongHuan, έχει διοριστεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ομίλου Mazars. Ο κύριος Shi Wenxian, Διευθύνων Εταίρος της ZhongShen ZhongHuan, έχει διοριστεί στο Συμβούλιο Διακυβέρνησης του Ομίλου Mazars. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το δελτίο τύπου παρακάτω

Downloads

Share